Herrklocka Weide WH1106 2 Timezon LED Digital

Herrklocka Weide WH1106_G

Snygg o stor herrklocka ifrån Weide designer sport-klocka. 2 tidzoner en analog och en digital. Högglanspolerad boett med inlägg av borstat stål. Armband i brett silikonband med inlägg av polerat stål. Kommer med förvaringslåda - presentlåda ifrån WeideLED visar klockan tim 12-24h, min, sek, datum, dag och larmAnalogt: tim, min och sek.Vattensäker 3AtmArmband: Silikon stål.Boett: Rostfritt stålUrtavla: Svart/Gul med LEDVisare, tim, minut och sekundBoett 47mm utan krona.Armband 24-28mmLängd ca 28cmTjocklek 1.6cmQuartz - Japan Movement- Batteri upp till 3år.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

399,00 kr

Fri frakt!

Mer information

LED visar klockan tim 12-24h, min, sek, datum, dag och larm
Analogt: tim, min och sek.
Vattensäker 3Atm
Armband: Silikon stål.
Boett: Rostfritt stål
Urtavla: Svart/Gul med LED
Visare, tim, minut och sekund
Boett 47mm utan krona.
Armband 24-28mm
Längd ca 28cm
Tjocklek 1.6cm
Quartz - Japan Movement- Batteri upp till 3år.

Recensioner