Powerbank Solcell 20000mAh 2xUsb | Alu Ultra thin

Solcellsladdare 20000mAh  Solar Power Bank har bra kvalité och är en perfekt nödladdare för dig som ofta får slut...

279,00 kr

-320,00 kr

599,00 kr

Fri frakt!
Fri frakt!

Mer information

Solcellsladdare 20000mAh Solar Power Bank har bra kvalité och är en perfekt nödladdare för dig som ofta får slut på batterikraft på diverse olägliga ställen. Kanon till POKEMON då mobilerna inte håller batteri så bra idag. Eller varför inte ha med den på resande fot utan tillgång till fast elektricitet, tex på kampingen, festivalen, sommarstugan, cykelsemestern, backpacking resan, stranden, semesterstället, parken, skogen, vandringsleden, eller likande semestrar och äventyr. Kanon o ha i väskan. Nödlampa sitter på sidan som lyser upp så ni hittar i mörkret.

- Tänk på att man alltid ska ladda dessa typer av batteri fullt ut från eluttaget via micro-USB porten innan man börjar använda produkten.

143mm hög
75mm bred
9mm tjock

In 5V / 1A
Ut 5V / 1x1A + 1x2A
Solsellsladdning med 5V/200mA
Batteri-indikator, visar 25 - 50 - 75 - 100%
Micro-usb-laddar-kabel följer med

Usb-laddar-kabel följer med som enbart ska användas för att ladda powerbank i eluttag och inte användas för att ladda mobil från powerbank eller ladda i usb enhet. Den medföljande kabeln har inte styrka att ladda upp ngn mobilenhet eller att ladda powerbank från en usb enhet.

Tänk att den stödladdar enbart vid solen och kan inte full laddas i solen utan det är via ett el uttag som den ska laddas under. 

Recensioner