Strumpor Two Socks® 38-42 Kammad Bomull

Two Socks 38-42

Unna dina fötter lyx i kammade bomullsstrumpor som kommer att få dina fötter som dom varit bortskämda hela dagen lång. Two Socks är stolta över att producera top notch strumpor som är utformade i Storbritannien och tillverkade av hantverkare som är kända för sin uppmärksamhet på detaljer. Materialvalet som används ger en perfekt balans av mjukhet, hållbarhet och komfort. På grund av sin kvalitet i tillverkningsprocessen kommer att behålla sin form och komfort tvätt efter tvätt. Kammad bomull är det lyxigaste bomullen, bomullen kammas så endast dom långa fibrerna behålls, därav den fina kvaliteten och hållbarheten.Material: 80% kammad bomull, 20% nylon 

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

89,00 kr

-60,00 kr

149,00 kr

Fri frakt!
Fri frakt!

Mer information

Unna dina fötter lyx i kammade bomullsstrumpor som kommer att få dina fötter som dom varit bortskämda hela dagen lång. Two Socks är stolta över att producera top notch strumpor som är utformade i Storbritannien och tillverkade av hantverkare som är kända för sin uppmärksamhet på detaljer. Materialvalet som används ger en perfekt balans av mjukhet, hållbarhet och komfort. På grund av sin kvalitet i tillverkningsprocessen kommer att behålla sin form och komfort tvätt efter tvätt. 

Kammad bomull är det lyxigaste bomullen, bomullen kammas så endast dom långa fibrerna behålls, därav den fina kvaliteten och hållbarheten.

Material: 80% kammad bomull, 20% nylon

 

Recensioner