Powerbank Solcell 20000mAh 2xUsb | Svart

solcellsbatteri 20000 svart

Solcellsladdare 20000mAh  Solar Power Bank har bra kvalité och är en perfekt nödladdare för dig som ofta får slut på batterikraft på diverse olägliga...

239,00 kr

-460,00 kr

699,00 kr

Fri frakt!
Fri frakt!

Mer information

Solcellsladdare 20000mAh Solar Power Bank har bra kvalité och är en perfekt nödladdare för dig som ofta får slut på batterikraft på diverse olägliga ställen. Inte minst om man är på resande fot utan tillgång till fast elektricitet, tex på kampingen, festivalen, sommarstugan, cykelsemestern, backpacking resan, stranden, semesterstället, parken, skogen, vandringsleden, eller likande semestrar och äventyr. Ledlampor sitter på baksidan som lyser helt ok i mörker.


- Tänk på att man alltid ska ladda dessa typer av batteri fullt ut från eluttaget via micro-USB porten innan man börjar använda produkten.


13.5cm hög
72mm bred
16mm tjock


In 5V / 1A
Ut 5V / 1x1A + 1x2A
Solsellsladdning sker med 5V/200mA Så den stödladdas enbart av solen!


Micro-usb-laddar-kabel följer med.


Att full ladda powerbanken tar ca 16 timmar!

Hur man laddar sin powerbank / solcell


När du laddar dina mobiler mm använd inte laddaren som medföljde powerbanken den är för powerbanken. En 1/3 av energin från powerbank försvinner som som spill och det gäller alla powerbankar.


1. Ladda upp powerbank / solcell i 16 timmar i elnätet


Solcell stödladdar powerbanken enbart.


2. Ladda inte med datorn


Det är bekvämt att ansluta telefonen till USB-porten på datorn men i de flesta fall är det ineffektivt. En dator ger mindre ström än en vanlig väggladdare, vilket innebär att det tar längre tid att ladda telefonen.


3. Använd iPad-laddare


Har du en iPad (och en iPhone) kan du använda iPad-laddaren till telefonen. iPad-laddaren har ungefär dubbelt så stor kraft och laddar därför upp mobilen snabbare.


 4. Stäng av batteritjuvarna


Vissa program drar ström även om de bara är igång i bakgrunden. Kontrollera vilka appar som drar mest och avsluta dem, då kan du ladda snabbare och även få längre batteritid när du laddat klart.


 

Recensioner