Reducerat pris! Powerbank Solcell 12000mAh 2xUsb | Ink Handtag Visa större

Powerbank Solcell 12000mAh 2xUsb | Ink Handtag

solcellsbatteri 12000

Solcellsladdare 12000mAh  Solar Power Bank har bra kvalité och är en perfekt nödladdare för dig som ofta får slut på batterikraft på diverse olägliga...

Denna produkt finns inte längre i lager

149,00 kr

-450,00 kr

599,00 kr

Fri frakt!

Mer information

Solcellsladdare 12000mAh Solar Power Bank har bra kvalité och är en perfekt nödladdare för dig som ofta får slut på batterikraft på diverse olägliga ställen. Inte minst om man är på resande fot utan tillgång till fast elektricitet, tex på kampingen, festivalen, sommarstugan, cykelsemestern, backpacking resan, stranden, semesterstället, parken, skogen, vandringsleden, eller likande semestrar och äventyr. Kanon o hänga på väskan eller ha runt handleden med bärhantaget. Nödlampa sitter på sidan som lyser upp så ni hittar i mörkret.

- Tänk på att man alltid ska ladda dessa typer av batteri fullt ut från eluttaget via micro-USB porten innan man börjar använda produkten.

13.5cm hög

72mm bred

16mm tjock

In 5V / 1A

Ut 5V / 1x1A + 1x2A

Solsellsladdning med 5V/200mA

Bärhantag och micro-usb-laddar-kabel följer med.

Recensioner