Saker att komma ihåg när man köper armbandsklocka som gåva.

Armbandsklocka som gåva är ett mycket effektivt sätt att uttrycka sin kärlek och tillgivenhet. Om du får en armbandsklocka från en person, så betyder det att du är lika värdefulla som guld för honom eller henne.

Du bör dock aldrig rusa och köpa den första bästa armbandsklocka som ser bra ut. Du måste ta din tid och välja det som passar den stil och personlighet av denna person. Innan du planerar att köpa ett armbandsur måste veta att det finns flera olika typer av armbandsur som finns på marknaden. Och du behöver först att välja främst från fyra typer av armbandsur.

Typer av armbandsklocka – här är listan över de fyra typer av armbands klockor:

1. Analoga Armbandsur - Du behöver veva upp de traditionella analoga armbands klockor, man drar ut kronan och snurrar tills det är stopp. Det var de analoga uren som var de första armbandsuren som kom ut på marknaden. De har timme, minut och sekund händer knutna till dem. De har varit а symbol för stil och lyx, och för det sista håller de för en lång tid om de underhålls på rätt sätt.

2. Kinetisk Armbandsur - А kinetisk armbandsur är а sub-typ av analoga armbands klockor. Denna armbandsur är beroende av handledsrörelse, den får sin ström från den normala rörelse som våra handleder göra hela dagen.

3. Quarts Armbandsur - Denna klocka är också а sub-typ av analog armbandsur. Det blev för första gången produceras i 1969. Den har en piezoelektrisk kvartskristall i sig som ”tickar” rätt tid och drivs av ett batteri. Denna kristall gjorde att det analoga armbandsurets svårigheter att hålla tiden blev enklare, och billigare att tillverka.

4. Digitala Armbandsur - Denna klocka har en platt digital display. och visar tiden i siffror. Det fick första gången ses och infördes på 1970-talet. Det är lätt och tålig, och det kommer oftast med extra funktioner som höjdmätare, kompass, GPS, etc.

Tips på vad du skall tänka på innan du köper armbands klockor till din käraste eller till dig själv:

1. Kön - Det finns olika armbandsklocka för män och kvinnor. Det finns även ur som passar till båda könen – Unisex kallar vi dom och har fått en egen avdelning.

2. Livsstil - Den första sak att tänka på är vilken livsstil person har. Du behöver ta del av det liv som han eller hon leder. Till exempel, en sportklocka är inte ett bra val för а person som tillbringar det mesta av sin tid på kontoret.

3. Färg på urtavlan - Svart och silver-färgade urtavlor är den vanligaste och mest populära valen. De går bra med nästan vilken klänning eller kostym som helst och passar vid alla tillfällen. Men, du kan gå för någon annan färg om det passar personens personlighet.

4. Armbandet – Vilket armband skall man välja? En del klockor kommer i olika val av armband. Läder, stål eller silikon är dom vanligaste. Läderarmbanden kommer oftast i äkta läder eller konstläder.


Hålla alla dessa punkter i åtanke när ni löper er klocka som en gåva, det kommer att bli den bästa gåva han eller hon någonsin får. Efter allt "tid är guld" och det finns inget sätt detta ordspråk kan någonsin slå fel.

Armbandsklockor Det finns 6 produkter.

Visar 1 - 6 av 6 artiklar
Visar 1 - 6 av 6 artiklar